Servicii

Social FurnitureSolutions

Mobilier la comandă:

Măsurători

Efectuăm măsurători la fața locului pentru a putea începe procesul de producție mobilier la comanda și a ne asigura că noul mobilier se potrivește exact în camerele dumneavoastră.

Producție mobilier

Echipa noastră transformă ideile și viziunea dumneavoastră în realitate, executând mobilier pentru orice tip de spațiu.

 

Transport și montaj

Transportul și montajul mobilierului este asigurat de către echipa noastră de profesioniști.

 

Consultanță

Colaborările noastre încep cu o serie de discuții preliminare, prin care dorim sa înțelegem exact viziunea dumneavoastră. În acest proces vă oferim consultanță în vederea alegerilor și amenajării spațiului disponibil, pentru a avea o mobilă la comandă ergonomică, modernă și adaptată exact nevoilor și stilului dumneavoastră. Cu profesionalism vă vom ghida în alegerea celor mai bune variante pentru mobilierul de care aveți nevoie.

Curățenie

După un proiect finalizat cu succes, nu dorim ca dumneavoastră să va ocupați de reziduurile rămase în urma montajului mobilierului. Echipa noastră va lăsa încăperea curată pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de noul dumneavoastră mobilier.

Servicii sociale

Acordarea de sprijin copiilor din sistemul de protecție pentru a-și dezvolta deprinderile necesare unei vieți independente este extrem de importantă din punct de vedere al integrării lor sustenabile și cu succes în societate. Principalele categorii de dificultăți cu care tinerii din plasament se confruntă în tranziția spre viața independentă, tind să fie lipsa unui loc de muncă și a unei locuințe, urmate de lipsa sprijinului din partea altor adulți. Tinerii instituționalizați au șanse foarte reduse pentru a se integra cu adevărat in societate (de ex. din cauza lipsei unei calificări, abilități sociale, lipsa încrederii angajatorilor, etc). Ca o privire globală, tinerii post-instituționalizați nu au mijloacele – financiare, sociale, educaționale, cultural-simbolice – cu ajutorul cărora să își îmbunătățească sau rezolve situația.

Classmate Solidarity Team Group Community Concept

Social FurnitureSolutions contribuie la dezvoltarea și bunăstarea tinerilor din sistemul instituționalizat de protecție a copilului, facilitând integrarea socială și profesională a tinerilor peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului prin dezvoltarea de abilități și competențe profesionale tinerilor ocrotiți, pentru o viață independentă.

În acest sens, asigurăm specializare practică continuă, cu acces gratuit și neîngrădit, tinerilor aflați în sistemul instituționalizat de protecție și a celor peste 18 ani care părăsesc sistemul instituționalizat de protecție a copilului cu deschidere spre acest domeniu, dându-le posibilitatea să învețe în mod practic o meserie, sub îndrumarea unor persoane specializate.

Cu scopul deprinderii unor abilități practice, organizatorice, creative și sociale organizăm ateliere tematice de tâmplărie și sculptură în lemn destinate tinerilor din sistemul instituționalizat de protecție a copilului.

Conceptual image of customer service and social media interactions

Misiunea Noastra

Misiunea noastră este aceea de a promova demnitatea umană a celor mai dezavantajate persoane din comunitățile noastre, pornind de la experiența fiecăruia dintre ei și implicându-i ca adevărați protagoniști ai vieții lor.

Social FurnitureSolutions

Împreună putem reuși!

Prin alocarea a minim 90% din profitul obținut din comercializarea mobilierului de care dumneavoastră aveți nevoie scopului social susținem capacitatea de satisfacere a nevoilor zilnice de trai a celor mai puțin norocoși dintre noi precum persoane și/sau familii care provin din sistemul de protecție a copilului și/sau aparțin grupurilor vulnerabile.