Despre noi

Echipa noastră pune accent pe profesionalism, calitate și creativitate, fiind dornici să transformăm în realitate viziunea dumneavoastră în ceea ce privește mobilierul necesar amenajării spațiului dumneavoastră.

Pentru că mobilierul face parte din viața dumneavoastră de zi cu zi, iar noi suntem convinși că vă doriți să fiți înconjurat de lucruri frumoase, care vă reprezintă, Social Furniture Solutions amenajează creativ case, birouri sau spatii comerciale.

Realizăm mobilier la comandă, pentru orice tip de spațiu, pe dimensiunile, finisajele și culorile dorite, din pal, MDF și lemn masiv în funcție de cerințele dumneavoastră și posibilitățile date de spațiu. Începând de la concept și design până la producție și montaj, depunem orice efort necesar pentru realizarea mobilierului de care dumneavoastră aveți nevoie.

Classmate Solidarity Team Group Community Concept

Social FurnitureSolutions

Mobila de care ai nevoie! a luat naștere din dorința de a răspunde nevoilor clienților noștri dar și a celor mai puțin norocoși dintre noi. Misiunea noastră este de a oferi dezvoltare, bunăstare, integrare socială și profesională tinerilor din Județul Alba aflați în sistemul instituționalizat de protecție și a celor peste 18 ani din Județul Alba care părăsesc acest sistem prin dezvoltarea de abilități și competențe profesionale pentru o viață independentă și de a susține capacitatea de satisfacere a nevoilor zilnice de trai a persoanelor și/sau familiilor care provin din sistemul de protecție a copilului și/sau aparțin altor grupuri vulnerabile prin asigurarea unui trai decent și mediu sigur de viață, contribuind la reducerea numărului de persoane aparținând grupurilor vulnerabile.

Social FurnitureSolutions

Fie că vorbim despre mobilier la comandă sau mobilier standard, punem accent pe cea mai înaltă calitate astfel că utilizăm echipamente de ultimă generație, de la debitare până la asamblare. Materialele de calitate și tehnologia avansată în mâinile unor oameni pricepuți ne ajută să vă oferim calitatea și durabilitatea garantată a mobilierului dorit.